Christine Urrang

IMG_9207

Utdanning

Personlig Trener – Safe Education

Erfaring

Personlig trener hos SATS

Jeg er ei smilende og glad jente som brenner for trening og en aktiv livstil. Jeg har drevet med en del forskjellig trening oppigjennom, men for det meste styrketrening og fjellturer de siste årene. De senere årene har jeg utdannet meg videre for å hjelpe andre til å oppnå treningsglede og de målene de måtte ønske. Nå har jeg bygget opp en god del erfaring fra tidligere trening og utdanning som jeg ønsker å dele videre med deg.

Jeg elsker å kunne hjelpe og inspirere til treningsglede hos andre og dele min kunnskap med deg. Jeg er veldig opptatt av at dine ønsker står i fokus, og at du skal kjenne på gleden ved å trene, finne den formen som passer deg og dine mål. Hvor du oppnår mestringsfølelse og de resultatet du er ute etter. Er det noe jeg virkelig brenner for så er det en sunn, aktiv livstil og en god mental helse, hvor endringene du gjør skal du kunne leve med resten av livet slik at det blir en livstil og ikke en diett. Jeg vil legge opp endringene som tilpasses inn i din hverdag slik at det skal bli en lærerik, utfordrende og morsom opplevelse og en endring du ikke vil angrer på. Finne en balance som passer for akkurat deg med både kosthold og trening slik du ønsker å leve livet ditt.

Jeg vil være med å motivere deg gjennom hele reisen sammen, gjerne litt ekstra på de tunge dagene slik at du vil oppnå de resultatene du ser etter.

Jeg ser veldig frem til å kunne hjelpe akkurat DEG på veien mot dine mål.

Ta gjerne kontakt med meg!
Instagram: @christineurrang

Mail: christine.urrang@yahoo.no