Helene Sjøberg

Helene Sjøberg

Utdanning

  • – Breddeidrett fra VGS
  • – Personlig trener – AFPT

Erfaring

Jeg er ei blid og engasjert jente som brenner for trening. Selv har jeg mange år bak meg med styrketrening, og jeg har kommet til et punkt hvor jeg virkelig ønsker- og brenner for at andre skal finne samme treningsglede som meg. Min lidenskap er å hjelpe andre, spre kunnskap, motivere og inspirere. I tiden jeg har jobbet som online coach har jeg fått god erfaring på de fleste områder. Jeg jobber mest med endring av kroppssammensetning, i den forstand at jeg jobber med vektoppgang, vektnedgang, bygging av muskler og innstramming av kropp.

Om min coaching:

Jeg ønsker å hjelpe deg med å finne den formen for trening du liker. Personlig tror jeg alle mennesker liker å trene, holde seg i form og ta vare på helsen, det er bare ikke alle som har funnet ut hva de liker å gjøre enda, og det vil jeg hjelpe deg med. Det er DINE mål som står i fokus hos meg, og som coach skal jeg gjøre det jeg kan for å få deg dit du vil på en SUNN, riktig og forsvarlig måte. Jeg kan garantere deg et godt og tett samarbeid, veiledning og forståelse på veien mot målet ditt. Selv er jeg ekstremt opptatt av å videreformidle så mye kunnskap som mulig i perioden vi jobber sammen, slik at du kan ta med deg dette videre etter tiden etter endt coaching, slik at du vet hva du skal gjøre når du står på egne bein igjen. Jeg møter deg der du er på veien, og legger opp planer som passer til din hverdag, livsstil og dine ønsker- du kommer med andre ord ikke til å få servert hverken treningsmetoder, øvelser eller mat du ikke liker. Sammen skal vi pushe grenser, lære, kjenne på mestringsfølelse og ikke minst ha det GØY!

Om du ønsker å bli bedre kjent med Coach Helene eller har noen flere spørsmål, så kan du bli bedre kjent eller kontakte hun på:
Instagram: @heleneceline 
Mail: Coachhelene@entirebody.com