Inger Lise Nyrud

Inger Lise Nyrud

Utdanning

Personlig trener – Active Education.

Erfaring

Tidligere leder på Aktiviteten avd. Os, der jeg jobbet som PT.

Vært instruktør og hatt forskjellige gruppetimer i mange år (styrke, step, spinning, tabatainspirert)

MERITTER:
6. plass i NM i bikinifitness.

Jeg er en positiv og energisk jente med stort engasjement for trening og god helse. Jeg har vært aktiv hele livet i ulike idretter, og spiller fotball for fullt enda. Noe som gjør at jeg med styrketrening har fokus på å forbedre idrettsprestasjonen min. Hele livet har jeg villet være allsidig, kroppen min skal være sterk, kjapp, den skal ha god mobilitet og den skal fungere til oppgavene jeg gjør i hverdagen.
Jeg har tidligere konkurrert i bikinifitness der jeg fikk en 6.plass i NM, jeg var gjennom en hard og krevende diett, der jeg måtte jobbe mye med motivasjon. Jeg skal hjelpe deg med din tankegang de dagene som er tyngre, så du får ulike teknikker og ta med deg. Jeg har jobbet som PT og instruktør i flere år og jeg elsker å hjelpe folk så de får en bedre livsstil, og bedre meg seg selv.

Jeg har en lidenskap for all slags trening, men hovedsakelig styrketrening og dens fordeler! Fokuset ligger der, men jeg vil ha god utholdenhet, være sterk, løpe fort, klare løfte meg selv og generelt ha en god helse. Jeg elsker å trene, inspirere og motivere andre til å finne sin greie, å få det bra med seg selv, gjennom trening.

Jeg gleder meg å dele min kunnskap med akkurat deg!

Meg som coach:
Treningsglede, mestring, god kommunikasjon og måloppnåelse er stikkordene jeg kan love deg med meg som coach.

Jeg som coach er opptatt av at du skal føle dette er en livsstilsendring, og ikke en diett. Hjelpemidlene du får av meg skal du lære av, og ta med deg videre i livet ditt. Trening og mat skal være en positiv ting i livet ditt. Jeg vil at du skal føle på endorfinene og følelsene du har etter en endt treningsøkt, eller et bra valg. At kroppen kommer til å føles bra, fra innsiden og ut!

Vi skal finne treningsformen DU liker, maten du liker (og spiser mye av til vanlig), så du skal ha det bra på veien til å nå dine mål! Jeg gleder meg masse til å hjelpe deg, så du føler mestring og at du føler deg bra. Vi klarer dette, sammen!

Ta gjerne kontakt med meg på:
Mail: ingerlise@entirebody.no

Insta: @ingerlisenyrud