Kristin Elsebutangen

8CD8AC1A-7D1D-41C6-BB93-25350037A794

Utdanning

Personlig trener – SAFE education

Erfaring

12 år med styrketrening
Spilt fotball i 14 år

 

Jeg hjelper deg til å definere et klart mål, og lage en god plan for hvordan du skal oppnå ditt mål. Selvfølgelig med motiverende delmål på veien. Med meg på laget vil du oppleve å ha en som inspirerer og heier på deg, og som er oppriktig interessert i og glad for at du når dine mål.

Som med det meste annet vi ønsker her i livet så oppnås dette lettere og raskere dersom vi har et klart definert mål som vi fokuserer på, og en god plan for å nå dette målet. Selvfølgelig med inspirerende delmål på veien. 

(Slik at vi ikke driver rundt som Christopher Columbus som ikke visste hvor han skulle, ikke visste hvor han kom, og da han kom hjem visste han ikke hvor han hadde vært!)

Det å ha et bevisst, klart definert mål som du har i fokus skaper motivasjon, og med en god arbeidsplan som viser deg veien å gå, og at målet faktisk er oppnåelig, har du allerede kommet et langt stykke på veien. En vei du kan gå sammen med meg.

Målene derimot kan være så forskjellige. Du må ikke være fitnessutøver for å jobbe med meg. Kanskje vil du ned i vekt, opp i vekt? Eller bare ha en god balanse i hverdagen. 

Om meg:

Jeg er en utgående, blid og inspirerende jente som er oppriktig glad i mennesker, og interessert i deres ve og vel. Jeg har trent siden jeg begynte på «Allidrett » i det lokale idrettslaget i 5-6 årsalderen. Det ble fotball etter hvert. Styrketrening begynte jeg med i 13- 14 årsalderen. Her merket jeg raskt resultater, og dette ble «min greie».

Til tross min unge alder har jeg i dag over 12 års erfaring med styrketrening, og de siste 10 av disse har vært meget planmessige. Jeg har meget stor kunnskap om kroppen vår og dens fysikk, både om virkningen av trening og betydningen av kosthold. Jeg har erfaring fra hvordan bevisst gå ned og opp i vekt, samt hvordan øke forbrenning etter en diettperiode. Det siste er noe mange glemmer betydningen av.

 Når det gjelder trening og ernæring kan jeg trygt si jeg er 100% dedikert. Som seriøs fitnessutøver vet jeg hva som må til. Sammen kommer vi i mål! 

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Instagram: @kristin.elsebutangen

Mail: kristinelsebutangen@gmail.com