Lise Ellingsen

Lise Ellingsen

Utdanning

 •  Kostholdsveileder – Universitetet i Sør-øst Norge(USN)
 •  Treningsveileder – USN
 •  Bachelor i idrett, ernæring og helse – USN (vår 2020)
 • Weight training prescription specialist Level 1 – IFBB
 •  Trener 1 i Turn – Norges gymnastikk og turnforbund

Erfaring

 •  Coachet andre innen helse, livsstil, prestasjon og kropp siden 2017
 •  Aktivt drevet med styrketrening siden 2013
 •  3 år som trener innen turn og cheerleading (2013-2016)
 •  2 år som aktiv fitness utøver – nasjonalt og internasjonalt
 •  En barndom med turn som min idrett (lavt nivå) og en ungdomstid med cheerleading

Meritter

 • Norgesmester Bikini Fitness Jr. +166 2016
 • 4.plass Arnold Classic Jr. +166 2017
 • 10.plass Junior VM 2017 BIkini Fitness
 • Norgesmester i Cheerleading Senior All Girl Elite 2015

Jeg er en treningsglad jente som har trent hele livet, med bakgrunn fra turn og cheerleading til jeg startet aktivitet med styrketrening i 2013. Jeg har to år som aktiv bikini fitness utøver bak meg, med meritter både nasjonalt og internasjonalt.  Som nevnt har jeg alltid hatt en lidenskap for trening, med fokus på å bli sterkere og prestere bedre. Da jeg bestemte meg for å begynne med bikini fitness i slutten av 2015, vekket jeg også en stor interesse for ernæring. Jeg syns det er utrolig spennende å se hvordan mat og trening påvirker kroppen. Både på energien i hverdagen, helsen og hvordan det kan endre kroppssammensetningen totalt. Jo, mer jeg kom inn i dette, jo mer interessert ble jeg, så i dag holder jeg på med en bachelor i idrett, ernæring og helse ved Universitetet i Sørøst-Norge.

I min tid som online coach har jeg jobbet med mye forskjellig, alt fra mennesker som ønsker en bedre helse, for å kunne leve det livet de ønsker uten problemer, til mennesker som virkelig vil prestere på trening, og slå personlig rekorder. I tillegg til dette har jeg jobbet mye med mennesker som ønsker en vektnedgang og/eller endring av kroppssammensetning i form av å stramme opp eller øke muskelmasse. Men enn ting som er felles for alle disse jeg har hjulpet på veien – er gleden som stråler når de nærmere seg målet.

Min coaching:

Ditt ønske er mitt hovedmål. Hva jeg vil og hva jeg tenker er et godt mål er irrelevant – det er ditt mål som er viktig. Jeg kan hjelpe deg å sette målet, men det er viktig at målet vi jobber for er det DU vil,  slik at motivasjonen til å lykkes er stor. Jeg vil tilrettelegg treningen til det du liker å trene, slik at veien til målet blir en spennende og gøy reise. Jeg tror alle kan like trening – det handler bare om å finne det som passer for deg. Og det finnes ingen begrensning for hvor mange ganger jeg vil endre, justere og komme med ideer for at du skal trives på treningen. Kosthold vil jeg sette opp slik at du føler det flyter med hverdagen din, det skal ikke føles som en byrde å følge opplegget. Du skal ikke sette livet på pause eller måtte takk nei til middagsbesøk for å bli coachet av meg. Sammen tilrettelegger vi og setter opp en plan for hvordan du kan lykkes med målet på din måte.

Jeg ønsker at du som blir coachet av meg skal lære underveis, slik at vi sammen oppnår et varig resultat. Som coach er jeg opptatt av å bli godt kjent med hver og en, og har derfor ikke inn så mange av gangen, slik at jeg kan tilpasse, veilede og svare nøye på alle spørsmål. Jeg kan garantere et tett samarbeid og god oppfølging. Jeg sender alltid melding om jeg ikke har hørt fra deg i løpet av uken, så jeg vil alltid prøve å hente deg inn i igjen – om du skulle falle litt ut av det. Jeg ser på hver enkelt som en unik person, som ikke er lik noen annen. Hos meg blir du ikke en av mange, og du vil aldri glemt i mengden.

Om du ønsker å bli bedre kjent med Coach Lise eller har noen flere spørsmål, så kan du bli bedre kjent eller kontakte hun på:
Instagram: @Liseellingsen 
Mail: Lise@entirebody.no