Marita Berge Næss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with p5 preset

Utdanning

 • Videregående utdanning, Wang Toppidrett
 • Bachelorgrad i Samfunnsernæring
 • Kostholdsveileder
 • CrossFit Level 1 Coach

Erfaring

 • CrossFit Coach
 • Personlig trener
 • Trenings/kostholdsveileder
 • Instruktør

OM MEG:

Jeg er en idretts glad jente som interesserer meg for en sunn og aktiv hverdag. Jeg har drevet med idrett hele livet, spilt og satset håndball i 13 år, holdt også lenge på med friidrett der jeg spesialiserte meg i sprint. Med en fot innenfor ulike landslag, spill i eliteserien og deltakelse i ulike mesterskap med friidretten, har jeg god erfaring med idrett på toppnivå. Jeg har alltid hatt en stor interesse for styrke- og kondisjonstrening. For 2 år siden begynte jeg med CrossFit. En sport man virkelig får testet sine fysiske og psykiske grenser. Med en lang bakgrunn fra ulike konkurranse sporter, ble også dette fort en sport jeg fikk brukt konkurranseinstinktet mitt i. Jeg konkurrerer nå aktivt i CrossFit/Functional Fitness.

Jeg har utdannet meg i retningen kosthold og trening, med en bachelorgrad i ernæring/kosthold-og treningsveileder, sertifisert Crossfit Level 1 Coach og jobber nå aktivt som coach på ulike CrossFit boxer i Oslo. På nyåret begynner jeg i en fast stilling på et nytt treningssenter som skal åpne i Oslo området, der mine arbeidsoppgaver blant annet blir å styre en egen Functional Fitness avdeling. En sunn og aktiv hverdag er en livsstil som virkelig gir meg mye glede, og ønsker å hjelpe andre med å finne det samme.

OM MIN COACHING:

Jeg har et ønske om at du når dine mål gjennom å ha en hverdag fylt med mye glede. Det å leve en sunn og aktiv hverdag handler om å finne sin egen retning og gjøre det til en god vane. Derfor er det viktig at man gjør det som funker for seg. Dette er noe jeg ønsker å hjelpe deg med, gjennom å gi et skreddersydd program etter dine ønsker og behov. Jeg vil gjøre det lett for deg å leve en sunn livsstil, ved å finne og lage enkle grep som er med på å nå dine mål. Sammen skal vi finne en hverdag og en livsstil som er gjennomførbart, spennende og ikke minst morsom.

Et viktig moment for meg er at trening skal være gøy, det skal ikke være en byrde å leve sunt. Det skal bidra til en positiv del av hverdagen, noe som mange synes er vanskelig. Jeg ønsker å hjelpe deg til å føle at trening gir glede, motivasjon og mestringsfølelse, og hjelpe deg til å finne veien mot en livsstil du ønsker å leve. Jeg er heldig som får muligheten til å jobbe med det jeg absolutt interesserer meg mest for. Som Online Coach er tett og personlig oppfølging viktig for meg, og det at du oppnår dine mål og dine ønsker står i fokus.

Har du noen spørsmål eller ønsker å se mer av min hverdag, ta er det bare å ta kontakt eller følge meg på sosiale medier!

Mail: maritabnaess@gmail.com

Instagram: @maritanaess