Marius Karlsen

Marius_Karlsen_2

Utdanning

  • Personlig trener – Norges Idrettshøgskole
  • Treningsveileder
  • Kostholdsveileder

Erfaring

  • – Drevet med styrketrening siden 2011

Min coaching prioriterer ditt mål og ønsker! Jeg vil skreddersy et program som passer deg og din hverdag, etterfulgt av tett og god oppfølging. Jeg har troen på at alle kan finne sin vei til en bedre livsstil, ettersom jeg har funnet min. Jeg brenner virkelig for trening og kosthold. Av erfaring er god kommunikasjon viktig for at vi sammen skal kunne nå ditt mål. Veien mot ditt ønskede mål skal være lærerik, motiverende og spennende. Sammen skal vi pushe grenser, kjenne på mestringsfølelse og ha det gøy!

Om min coaching:

Som Coach er mitt mål å veilede deg i riktig retning slik at du kan stå på egne bein etter endt oppfølging. Jeg er ekstremt opptatt av å videreformidle så mye kunnskap som mulig underveis, slik at du kan se tilbake på perioden, og tenke at du har lært og forstått prinsipper innen trening og kosthold. Dette skal være kunnskap som skal være med på å danne varige resultater for deg!

Jeg har drevet aktivt med styrketrening de siste 7-8 årene. Gjennom disse årene har fått god erfaring med egenvektstrening, skadeforebyggendetrening og styrketrening. Styrketrening er desidert min sterkeste side.

Om du ønsker å bli bedre kjent med Coach Marius eller har noen flere spørsmål, så kan du bli bedre kjent eller kontakte han på:
Instagram: @Ptkarlsen 
Mail: Marius@entirebody.no