Per Øystein Tovsen

67491818_899622773733694_6984755797083291648_n

Utdanning

  • Master i idrettsvitenskap
  • Kurs personlig trener AFPT

Erfaring

  • 8 års erfaring som PT og online coach
  • Kurs og foredragsholder

Jeg hadde aldri noen interesse for idrett i løpet av oppveksten. Jeg vokste vel egentlig opp foran en skjerm med hobbyer som dataspilling og miniatyrmaling. Dette kombinert med lite kunnskap om ernæring førte til at jeg etter hvert ble overvektig. Min bakgrunn er nok ikke unik blant folk som søker hjelp til kost og trening. Jeg fikk selv hjelp av en personlig trener til å komme i gang med å endre min livsstil, og nå 13-14 år senere hjelper jeg andre med hva jeg slet så mye med en gang i tiden.

Naturlig nok med tanke på at min bakgrunn var sterk mistrivsel med eget utseende er det trening og kosthold for å endre dette jeg har hatt mest interesse for. Heldigvis er det slik at tiltakene man gjør for å endre utseendet skiller seg svært lite fra det man gjør for å få bedre helse. Så om målet er utseende får man som regel bedret helse med på kjøpet, og motsatt.

Så om målet er utseendemessig endring, da i form av fettreduksjon eller muskelvekst er det dette jeg har størst interesse for.

Gjennom årene har jeg hatt et bredt spekter av kunder. Deriblant en del konkurranseutøvere i fitness som har gjort det relativt bra. En rekke pallplasseringer og gull både i norge og internasjonalt. Om konkurranse i fitness er noe du ønsker å sikte mot tror jeg jeg antagelig kan hjelpe deg bedre enn de fleste andre. 

Om du ønsker å benytte meg som coach tilbyr jeg kun pakken med kombinert kost og trening, dette fordi jeg synes de to henger så sammen. Å etablere et kosthold som fungerer i hverdagen men samtidig bidrar til de resultatene du ønsker å oppnå med treningen er helt nødvendig for å på sikt komme dit man ønsker.

 

Om du ønsker å bli bedre kjent med Per Øystein eller har noen flere spørsmål, kan du bli bedre kjent eller kontakte han på:
Instagram: @perstein

Mail: peroyst@gmail.com