Solveig Hagelien

IMG_6833

Utdanning

Bachelor i Idrettsvitenskap (pågående)

Gausdal VGS m/ toppidrett dans

Trener 1 i Freestyle Discojazz og slow via Norges Danseforbund

Ulike GX kurs via SATS

Erfaring

Tidligere elitedanser i Freestyle Discojazz og slow

Danseinstruktør for konkurransedansere

Fysisk trener for NorwaySliding

Instruktør på SATS

Aktiv innenfor CrossFit

Hva inspirerer DEG? Jeg tror inspirasjon kan være en stor drivkraft mot dine mål. La deg inspirere og jeg vil hjelpe deg på veien mot dine drømmer.

Jeg er Solveig. 22 år og en aktiv jente som elsker aktivitet og mennesker. Som liten var jeg aldri noe talent i noe idrett, men lærte med årene at hardt arbeid lønner seg. Etter mye strev, prøving og feiling fant jeg min vei og nådde mål jeg selv satte meg ved å aldri gi opp. Har selv drevet med konkurransedansing siden barneskolen, før jeg la opp og begynte med CrossFit. Årene med konkurranse har lært meg mye og gitt meg erfaring jeg ikke ville vært foruten. I dag er jeg både student, instruktør og trener selv flere ganger i uken. Jeg elsker fysisk aktivitet og alle menneskene jeg får møte hver dag.

Jeg er svært opptatt av teamarbeid og vil sammen med deg hjelpe deg mot dine mål. Velger du meg som coach får du en strukturert veileder som vil lytte, tilpasse og justere etter dine behov. Ingen spørsmål er for dumme! Som coach er jeg opptatt av at du skal få mestringsfølelse og følelsen av at du er delaktig i prosessen mot å nå målet ditt. Jeg har troen på en balansert livsstil og små endringer i hverdagen som du kan ta med deg videre for resten av livet. Veien til målet skal være morsom og det er derfor viktig at vi sammen finner den treningen som du syns er gøy!

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

Instagram: @solveighagelien

Mail: solveighagelien@hotmail.com