ENTIREBODYCENTER

Skap din livsstilsendring på egenhånd med vår app helt gratis!

Together with our coaches we have developed the best tools for you.

Last ned appen via App Store eller Google Play

Group 85 (1)

On service, all the tools you need

kosthold

Food plans and recipes

We have made food plans that you can follow on your own. We also estimate you daily calorie intake, so you can choose the right plan for you.

Our recipes can help you take better choices when you want something to eat. We have recipes for breakfast, lunch, dinner and snacks.

Sammenonlinecoaching

Exercise programs and guides

Choose between strength, endurance or a combination. We have programs either you want to exercise at your home, outdoor or at the gym.

Our plans have a description and video, so you dont need to know all the exercises before you start.

So, its all you need to succeed with your exercise goal.

Langvarige resultater

Stats and motivation

Our application will give you statistics on your progress. If you log it, we track it for you. So as long as you use the app, we will show you your progress.

We also update the content regularly, so if you are tired of you program, you can just change to anew one.

Any questions? Contact us!

Invalid Email

Ofte stilte spørsmål:

Pengene trekkes den dagen i måneden du bestiller. For eksempel: Bestiller du den 10ende, vil du bli trukket den 10ende hver mnd.

Matplanene blir satt opp av en av våre fagpersoner. De blir lagt ut med forskjellig kalorier, slik at du vil finne en som passer deg og ditt behov. 
Om du ikke finner en, så ta gjerne kontakt så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Vi har noen planer som tar hensyn IBS, gluten og vegan/ vegetar. Men om du har flere ting å ta hensyn til anbefaler vi at du bruker en coach. Vi oppfordrer også alle til å ta kontakt med sin lege for å få en bekreftelse på at du ikke har noen sykdom eller lignende som gjør at du ikke burde følge trening og kostholdsråd.

Nei, det behøver du ikke om du følger matplan. Da er alt av regning gjort for deg på forhånd. Men om du følger fleksibel diet trengs dette for å holde oversikt, slik at alt går riktig vei om målet.

Det går veldig fint, vi har noen planer for veganere og vegeterianere. Føler du at det mangler noe, så vil vi gjøre så godt vi kan få å gi deg noe som passer deg.

Det er ikke noe minimun/maksimum, vi har planer med utgangspunkt i det du ønsker og har tid til.

Nei, du må ikke trene kondisjon. Vi ønsker heller at du skal fokusere på å ha en høy hverdagsaktivitet, da helst 10 000 skritt hver dag. 

Nei, det må du ikke. Vi har programmer for hjemmetrening og utetrening også.

Du kan enkelt si opp tjenesten på Min side, under ”Endre brukerinfo”.