ONLINE COACHING

100% digital veiledning mot en sunnere
og sprekere versjon av deg selv!

Online coach

Våre pakker

I alle våre pakker så tar vi hensyn til helheten. Vi hjelper deg med å ha fokus på søvn, stress og daglig fysisk aktivitet. Dette er fordi vi mener det er kritiske faktorer for å klare å skape en sunn og bærekraftig livsstil i henhold til dine mål.

Online coaching er for deg som ønsker å endre ditt kosthold og dine treningsrutiner. Vi hjelper deg med å etablere sunne og bærekraftige vaner slik at du får de kosthold- og treningsvanene du trenger får å nå dine mål. Opplegget blir satt opp i henhold til ditt liv og dine forutsetninger, vi forstår at man har andre viktige ting i livet som vi må ta hensyn til. Fra 1499kr i mnd.

Kostholdsveiledning er for deg som ønsker å etablere et sunt og bærekraftig kosthold i henhold til ditt mål. Vi forstår at du ikke kan leve på en diett for alltid og derfor hjelper vi deg med å finne et kosthold du kan ha over tid og leve med videre etter vårt samarbeid. Enten det er for å gå ned i vekt eller å prestere bedre, så har vi veiledere som kan hjelpe deg. Fra 999kr i mnd.

Kanskje du syntes trening er dønn kjedelig, men du innser at det er nødvendig? Eller ønsker du å prestere bedre? Våre veiledere hjelper deg med å finne en treningsrutine som hjelper deg mot dine mål. Enten det er å bevege deg litt mer og finne en treningsform du syntes er gøy eller om du ønsker å prestere bedre innen noe spesifikt. Vi hjelper deg gjerne mot ditt mål. Fra 999kr i mnd.

Har du noen spørsmål? Så ta gjerne kontakt, så svarer vi så godt vi kan.

Vennligst skriv inn en melding.