Vi hjelper deg som ønsker å ha kunder på nett i tillegg til på senter!

Personligtrener

For deg som tenker litt nytt.

Yrket personlig trener og lignende kan være krevende og veldig knyttet til en plass. Dette gjør at man bruker ekstremt mye tid på unødvendige ting.

Derfor har vi laget systemet for deg som personlig trener som ønsker mer frihet og tid til å jobbe med de tingene du er god på. Ved å ha deler av kundene dine på nett gjør at du kan få kunder fra hele landet og følge de opp som en personlig trener i lommen når de trenger det. Dette gir deg mulighet til å få mer økonomisk frihet og ikke minst mer tid til ting du syntes er gøy!

Hva kan vi hjelpe deg med?

  • Håndtering av hele betaling og bestillingsfasen, du får bare en varsel at du har fått en ny kunde og du er da klar for å starte veiledningen. Abonnement og alt blir håndtert via oss og du kan kun fokusere på å levere et så godt produkt som mulig.
  • Verktøy for å lage programmet som gjør online oppfølging langt lettere.
  • Kunden din vil få alt via vår App som gjør at du har et konkurranse fortrinn for alle andre coacher som leverer programmer etc via mail eller andre verktøy.
  • Egen chat som både funker via app og på web slik at du alltid kan kommunisere og ha oversikt over hva dere har pratet om tidligere.
  • Administrasjon over oversikt over dine kunder, du har alt på et sted og alle betalende kunder har du på en plass.

Ønsker du mer informasjon?

Trykk på knappen under!