Randi Riseth Sæther

livsstil

Utdanning

[pods field="utdanning"]

Erfaring

[pods field="erfaring"]

Jeg er ei jente med mye positivitet og treningsglede. Veldig mange forbinder meg med kondisjonstrening, høy puls og løping generelt. Løpetrening og løpsrelatert styrke er min sterkeste side og største lidenskap. Hvis du har planer om å delta på et bestemt løp, ønsker å få et bedre forhold til løping, vil fullføre 10km uten stopp eller generelt er nysgjerrig på denne type treningsform. Da har du kommet til rett person!

For noen år tilbake bestemte jeg meg for å ta grep og selv gjøre en livsstilsendring. Gjennom flere år har jeg opparbeidet mye kunnskap, lært meg selv å kjenne og fått en god og sunn livsstil som passer for meg. Trening og et større kostholdsfokus har gjort at jeg har gått fra å være interessert til lidenskapelig opptatt av trening, kosthold og fysisk aktivitet. Jeg har funnet verdien i det å være aktiv og hvor mange gevinster det bringer med seg. Et av mine ønsker er å få deg i samme spor.

Om min coaching:

Med meg som coach vil du oppleve tett kommunikasjon, humor, ny lærdom, morsom og strukturert trening. Jeg ønsker å bidra til at flere skal kunne finne den trenings- og matgleden jeg har, bli inspirert og skaffe kunnskap til å kunne stå på egne bein. Jeg har troen på at alle kan finne veien til en god og sunn livsstil, så lenge det er tilpasset seg. I vårt samarbeid vektlegger jeg at du skal finne den form for trening du trives med. Det er dine ønsker, behov og ikke minst dine MÅL som er i fokus. Du skal kunne kjenne på mestring, forstå prinsipper innen trening og kosthold som er med på å danne livsvarige og sunne resultater for deg.

Jeg er opptatt av at du skal kjenne at du eier dette prosjektet. Du er sjefen, og jeg vil fungere som en veileder og forhåpentligvis en god støttespiller på DIN livsstilsendring. Du trenger ikke å vente til etter helga, bare bestem deg! Jeg håper dette kan bli en reise vi kan dele, med et tonn treningslyst, kilovis med energi og ikke minst at vi knuser dine mål!

Send meg en melding om dette kan virke spennende! Om du skulle ha noen spørsmål er tilgjengelig hver dag på sosiale media og mail. Det er bare å ta kontakt!

Instagram: @Randisaether

Mail: randi-rs@hotmail.com