Kristine Holand

_private_var_mobile_Containers_Data_Application_A5AF55EF-C691-4A76-84B7-26B76C573F28_tmp_7FDBFD16-C2A6-43D0-AC87-D5EBD8924156_Image

Utdanning

  • – Idrettslinja på VGS (toppidrett fotball)
  • – Personlig trening, AFPT

Erfaring

Jeg har god erfaring med overvekt da jeg har har vært overvektig selv. Jeg har gått fra å være overvektig til å bli «normalvektig».
Jeg har også erfaring innenfor spiseforstyrrelser, da det også har vært en del av livet mitt. Jeg har gått fra å ha et forvrengt syn på mat, til å komme meg ut av det. Jeg har derfor egne erfaringer og god kunnskap om hvordan man kan håndtere dette.
Den dag i dag har jeg funnet den perfekte balansen mellom trening og kosthold. Jeg vet hva som skal til for oppnå eventuelle mål.
Jeg har med andre ord vært gjennom masse, og skaffet meg god erfaring rundt de forskjellige områdene. Erfaringer som kan hjelpe deg å gå ned i vekt, opp i vekt eller bare det å finne en god balanse i hverdagen.

Jeg er ei blid og treningsglad jente med lang erfaring innenfor trening. Jeg har drevet med fotball og håndball hele livet, men de siste 5-6 årene har jeg hatt fokus på styrketrening og utholdenhet. Det siste året har jeg brukt på å lære meg enda mer om trening og kosthold slik at jeg kan hjelpe andre til å bli glad i trening, samt oppnå målene sine. Jeg har funnet ut balansen mellom trening og kosthold har mye å si for eventuelle mål. Jeg brenner for trening, og gjennom alle årene jeg har drevet med dette, har jeg bygd opp en erfaring som jeg ønsker å dele med andre!

Om min coaching:

Som coach er det viktig for meg at DU oppnår dine mål, og at det er dine ønsker som står i fokus. Det er viktig at trening- og kostholdsplanen blir tilrettelagt for din hverdag, slik at det blir en naturlig livsstil. Trening skal være gøy, og sammen skal vi finne ut hva slags trening du liker best! Med god kommunikasjon og treningsglede, skal vi finne veien mot DINE mål! Dette blir gøy!

Om du ønsker å bli bedre kjent med Coach Kristine eller har noen flere spørsmål, så kan du bli bedre kjent eller kontakte hun på:

Instagram: @treningskris 
Mail: Kristine@entirebody.no