9 måneder etter hun kjøpte Entirebodycenter var livet helt annerledes!

Se denne forandringen på kun 9 mnd!

Det trenger ikke være så vanskelig!

En total livsstilsendring trenger ikke være så vanskelig om det blir gjort riktig, det er denne kunden et eksempel på! På kun 9 mnd har hun fått et helt nytt liv.

Dette sier hun:
Jeg har det siste året gjennomført en livstilsendring. Som bildene viser har jeg lyktes med endringen, og er selv veldig fornøyd med resultatet. Vil understreke at jeg ikke har benyttet noe diett eller kuttet ut godteri/kaker osv, men jeg har heller tillært meg kunnskapen bak mat, sukker, og det å spise smart. Samt satt meg ett mål om å gå 1,5t hver dag, og brukt Entirebody sin tjeneste til 149kr i måneden som ett verktøy for å loggføre, og ha kontroll på kaloriinntak og aktivitet. Det sitter litt langt inne for meg å dele dette, men jeg føler at min historie kanskje kan motivere andre i en lignende situasjon. Jeg anbefaler Entirebody sin tjeneste og påstår at denne er ett meget godt verktøy som gjør at alle som har motivasjon og vilje vil kunne lykkes uten å bruke store pengesummer på PT og coaching. Til slutt vil jeg rose teamet bak konseptet Entirebody for at jeg fikk et nytt liv ved og benytte meg av tjenesten deres. Flott side med oppskrifter, artikler og treningsprogram som man kan utføre i stua si. Dyktige mennesker som er hjelpsomme med spørsmål og råd hvis man lurer på noe. Jeg er fornøyd og ønsker at flere skal få muligheten til å få ett bedre liv med enkle grep som fungerer og varer.

Har du noe spørsmål angående vår coaching eller tjenester?

Da er det bare å trykke på knappen under for å lese mer om tjenesten du ønsker. Trykker du på en coach ved kjøp får du første måneden med Entirebodycenter for kun 99kr!

Sander Andersen

Sander Andersen er daglig leder og coach i Entirebody. Sander var tidligere Nordisk mester i svømming og har flere års erfaring som toppidrettstrener i svømming. Nå spesialiserer han seg på hvordan å få befolkningen til å få en bedre helse.