Hvordan fungerer online coaching?

Online coaching hos oss handler om at du har en veileder også kalt coach. Målet til coachen er å hjelpe deg til å bli en sprekere og sunnere versjon av deg selv. Våre online coacher hjelper deg til nå dine mål innen trening og kosthold. Det som skiller oss ut fra mange andre er at vi også tar hensyn til andre livsstilsparametere som:

  • søvn
  • stress
  • og daglig aktivitet.

Dette er faktorer som er viktige for at du skal nå dine mål.

Vi har laget 9 steg for å forklare deg hvordan det er å få online coaching hos oss:

Steg 1: Finn ut hva du ønsker hjelp med

Vi tilbyr trening- og kostholdsveiledning. Vår mest populære tjeneste er premium online coaching som inneholder både veiledning innen trening og kosthold. Du kan lese mer om våre tjenester her.

Steg 2: Finn en coach du ønsker å samarbeide med

Det er flere måter å finne en coach du ønsker å samarbeide med. Du kan lese mer om våre coacher her. Om du synes det er utfordrende å finne den riktige for deg, så hjelper vi deg gjerne. For å få hjelp til å velge riktig coach trenger du bare å sende en mail til kundeservice (kundeservice@entirebody.com). Det er mange som finner sin coach gjennom å følge dem i sosiale medier. Derfor kan det være lurt å følge litt forskjellige coacher å se hvem som er riktig for deg.

Etter at du har valgt tjeneste og coach, så er neste steg å registrere seg og kjøpe tjenesten.

Steg 3: Fyll inn informasjon om deg selv slik at coachen kan begynne å lage et opplegg til deg

Etter du har kjøpt tjeneste, så vil du få opp et skjema med relevante spørsmål til din tjeneste. Dette skjema brukes av coachen til å starte å lage det opplegget som passer deg best. Det kan også på dette stadiet være lurt å laste ned vår app slik at du blir kjent med systemet.

Steg 4: Bruk chatten for å snakke med din coach

Coachen tar kontakt med deg så fort han eller henne har mulighet. Vi anbefaler at du sender en melding med eventuelt ekstra informasjon som du ønsker å dele med coachen. Dette gjør at begge parter kommer raskt igang og etablerer en relasjon.

Steg 5: Start å loggfør via appen

Etter din online coach har fått informasjonen han eller henne trenger, så starter de å lage program. Antall dager fra bestilling til levering av programmene tar ofte noen dager. Levering er avhengig av hvor mye coachen har å gjøre. Derfor kan det være lurt å laste ned appen og starte å loggføre. Det gjør deg kjent med med appen og gir verdifull informasjon til coachen om hvordan hverdagen din ser ut akkurat nå. 

Steg 6: Du får programmer fra din coach

Etter at programmene dine er levert vil du finne disse i appen eller via vår nettside under trening og kosthold. Deretter kan du bare begynne! Husk at coachen alltid bare er en melding unna om du lurer på noe.

Steg 7: Eventuelle endringer blir gjort

Coachen gjør endringer om det er behov for det, enten om det er med en gang eller om det er etter en periode. Så ikke vær redd for å spørre om endringer om du føler det er behov for det.

Steg 8: Coachen følger deg opp mot dine mål

Når du loggfører via appen eller web, så vil din coach få oversikt over alt det du har gjort og vil deretter gi deg tilbakemeldinger på det. Det er viktig å vite at coaching handler om et dynamisk samarbeid, så om du føler noe ikke er bra nok, så er det viktig at du sier ifra til coachen din slik at eventuelle nødvendige endringer kan bli gjort.

Steg 9: Ha coachen så lenge du ønsker!

Vi har  3 måneder bindingstid på våre online coaching tjenester, men abonnementet løper til du selv sier det opp. Noen ganger har man behov for 3 måneder andre ganger 12 måneder. Etter 3 måneder kan du si opp ditt abonnement med 14 dagers oppsigelsestid.

Avslutning:

Håper dette ga deg litt mer informasjon om hvordan online coaching fungerer hos oss. Om du skulle ha noen spørsmål, så er det bare å kontakte kundeservice (kundeservice@entirebody.com).

Posted in

Sander Andersen

Sander Andersen er daglig leder og coach i Entirebody. Sander var tidligere Nordisk mester i svømming og har flere års erfaring som toppidrettstrener i svømming. Nå spesialiserer han seg på hvordan å få befolkningen til å få en bedre helse.